om Alce

  Norges offisielle Pronails distributør
  Vi forhandler høykvalitets neglepleie og -design produkter til profesjonelle salonger. Vi tilbyr et bredt utvalg av Pronails produkter, fagopplæring og veiledning for negleteknikere og nybegynnere, samt dedikert kundestøtte.
  Du finner oss sentralt i Bergen sentrum. Besøk oss gjerne for en samtale, demonstrasjon eller opplæring. På Alces nettbutikk får du sett gjennom hundrevis av Pronails varer. Her kan du bestille og velge enten henting lokalt i Bergen men også få ordren din sendt hvor enn du måtte befinne deg i Norge.
  Har du spørsmål kan du gjerne fylle ut kontaktskjemaet under og vi vil svare i løpet av kort tid.
  Følg oss gjerne på
  sosiale medier for oppdateringer, kampanjer og annet moro!
  Dette er Alce - Din partner for førsteklasses neglepleie.
   
  40 års erfaring innen skjønnhet!

  Lidenskap smittes! Catherine Claus startet sin egen skjønnhetssalong og inspirerte deretter hundrevis av kvinner og menn til å gjøre sin lidenskap til yrke som negleteknikere.

  Med fokus på kvalitet og innovasjon, etablerte hun Pronails, som nå har vokst til et internasjonalt team med bærekraftige produkter og et sterkt fellesskap av skjønnhetsprofesjonelle. I dag krever bransjen ikke bare teknisk dyktighet, men også entreprenørskap og en sterk online tilstedeværelse for suksess.

  Les mer
   

  Kontakt oss